zd

O pito sili ona ta'uta'ua i aso nei o ta'aloga ta'aloga o nofoa fa'ata'avalevale eletise

I le lua aso talu ai, sa i ai se tala malie i luga o le Initaneti, fai mai o loʻo i ai se tama fai faiva, ina ua uma ona suʻesuʻeina faʻamaumauga o nofoa taʻaloga i luga o le maketi, faʻatau se nofoa faʻataʻavalevale eletise ma toe foʻi mai, ma faʻafefe tagata i totonu o le ofisa.

E leʻi faʻamoemoeina, o lenei mea na matua taugata tele, ma sa i ai le tele o tagata na asiasi atu i le kamupani.Sa ia valaaulia foi isi e nonofo i luga ma tofo i ai, ma ave teine ​​i le laulau pito i luma e tuuga i le alalaupapa.
E ui ina iai ni uiga soona fai i upu, ae o loo faagaeeina pea le fia iloa o le au netizen o loo aai meleni.O talatalanoaga ma talatalanoaga, na amata ona talanoaina e tagata uma le faʻaogaina o le "nofoa faʻataʻavalevale eletise e avea ma nofoa komepiuta".

Fai mai o tagata paie e suia ai le lalolagi ma o tekinolosi e suia ai le olaga, ae o tagata masani o loʻo ola ma kiki e le manaʻo i nofoa taʻaloga ma nofoa mata, ae o loʻo tauva mo nofoa faʻataʻavalevale eletise, o se mea ulavale.

E masani lava pe a tatou talanoa e uiga i nofoa faʻataʻavalevale, e mautinoa lava tatou te mafaufau i le taula "eletise uila".O tagata taaalo LOL e le tatau ona le masani i le otto.

Mo sina taimi, o le paʻu eletise na mafua ai le tiga tele o vae pe a nofo i lalo ona o le le lelei o le nofo nofo mo se taimi umi, o lea na ou faʻaaluina ai le fiasefulu afe tala i luga o se nofoa taʻaloga matagofie, o le ituaiga "space capsule" e mafai ona pepelo. i lalo ma taaalo i taaloga.
Na tupu o le vaitau lea na sili ona olaola ma faʻalogo le "King Gigi".

O ia lava e fai si paee, ma e foliga mai e pipili o ia i luga o le nofoa pe a taalo i taaloga ola, na o ona lima o loo gaoioi, o le toatele o tagata e tauemu i le taula e pei o se paraplegic maualuga, e taaalo i le nofoa faataavalevale/vaa pusa.Mulimuli ane, o le paʻu eletise na avea ma mea e le mafai ona tuʻueseeseina mai le faaupuga "nofoa faʻataʻavalevale".

Ua ou oo i se pusa avanoa e pei o se paʻu eletise i totonu o le Initaneti cafe, e tutusa ma le D-wheel o le "Yu-Gi-Oh 5DS", ma taʻavale pei o uili o le "Iron Armor Little Treasure".E masani ona ou lagona le le fiafia i le taalo i taaloga a o taoto i lalo.uiga ese.

E leʻi faʻamoemoeina, ua lauiloa le "e-sports wheelchair" aʻo leʻi lauiloa le nofoa e-taʻaloga.

Ona o se tausuaga, na fetaui ai le pisinisi lanu mumu o le goto o le la (o tagata faʻaoga e masani lava o tagata matutua ma vae faʻaletonu) lona lua tautotogo.O le mea e sili ona maasiasi o nisi o gaosiga o meafaigaluega faafomaʻi ua amata nei ona faʻaleleia atili a latou oloa nofoa faʻataʻavalevale e ala i

O tagata e le'i va'ai i se nofoa fa'ata'avalevale eletise atonu e le malamalama i lona matagofie.O le mea moni, i le amataga o le 2020, na ou vaʻaia ai se fale gaʻo faʻasalalau i luga o le motu A.

Fai mai a ia talu ai ua gau le nofoa i totonu o le potu, na alu ai o ia i Goudong e faatau se nofoa faataavalevale i lona faiʻai.I le taimi nei, e leʻi faʻalauiloaina le faʻaogaina o mea eletise.Ua uma ona mafai ona ia see ese mai le komepiuta i le pusaaisa e ave i fafo vai fiafia, ma ulu atu i le olaga o le hemiplegia muamua.

O lenei ituaiga o meafaigaluega, lea na muamua faaaogaina e avea o se fesoasoani mo meafaigaluega faafomai, sa faasolosolo lava ona faaauupegaina i le afi i le faagasologa o le evolusione, ma ina ua mavae le tele o iterations, ua avea ma mea ua i ai nei.E ese mai le laupepa uʻamea sikuea a le toeaina, o le nofoa faʻataʻavalevale eletise e pei o se supercar liliu i totonu o se taʻavale eletise maualalo, ma se lagona malosi o le matala.O se tasi lea o taavale femalagaa'i sili ona lelei i lenei vaitau.

I le vaitau o vitio pupuu, mai lea taimi i lea taimi, o tala o "le toeaina o tietie i se nofoa faataavalevale i luga o le auala" e mafai ona vaaia i Douyin Kuaishou.O aitu i latou i luga o le auala i tua atu o tulafono o feoaiga, o loʻo feosofi i luga o le tele o felauaiga a Saina.I luma o le uso o le tama, o le miliona-tala supercar e mafai ona mulimuli ma le usiusitai i tua ma e le mafai ona oso atu, ona o le fefe o le ai ai ni feeseeseaiga ma faafitauli.

I le taimi muamua, sa ou matamata i le fiafia ma le mafaufau o se tagata malie, ae na ou taumafai e faataitai i loʻu faiʻai.O le nofoa faʻataʻavalevale eletise e matua faigofie lava, ma e iai ona lava tulaga faʻapitoa faʻatusatusa i le taʻavale taʻavale.

①Muamua, e mana'omia e le ta'avale ta'avale se laisene laisene i le tele o nofoaga, ma o le fale gaosi masani o le ai ai fo'i se tapulaa saoasaoa.O nofoa fa'ata'avalevale eletise o masini fa'afoma'i.E ui lava e le mafai ona faʻaaogaina i luga o le auala i le talitonuga, pe afai latou te le oi luga o le alatele, e masani lava ona le amanaiaina e leoleo taʻavale.

②Lua, e le mafai e le ta'avale maa ona alu i luga o le alatele, pasi, pe ulufale i le paka mata'ina.E mafai ona foia ai le faafitauli o le maila muamua/mulimuli o femalagaiga.E ui ina puupuu le ola maa o nofoa faʻataʻavalevale eletise, ae o le lelei o le leai o se faʻatapulaʻaina o femalagaiga, ma o pasi ma alalaupapa e sau ma alu i le loto, lea e faʻateleina ai le maila i le faʻaogaina.E mafai fo'i ona e uia le ala saosaoa pe a e alu i fafo e ta'alo.
(O se faamanatu: aua le mamafa le aufaigaluega i le faafoliga o ni tagata e iai manaoga faapitoa.)

③O loʻo tele naua le gaosiga o mea faʻapipiʻi taʻavale taʻavale, o le tulaga lelei o maa lithium o loʻo faʻasalalau i le maketi e le mafai ona faʻamaonia, ma afi ma faʻalavelave e masani ona fai tala.O nofoa faʻataʻavalevale eletise o masini faʻafomaʻi, ma o le faʻatonuga lelei o fale gaosimea e sili atu ona faʻamalosi, o lea e laʻititi ai le avanoa o le BOOM.

④ E le gata i lea, o le mamanu o nofoa faʻataʻavalevale eletise i luga o le maketi e sili ona faʻaoga-faʻaoga, ma o loʻo i ai ni ports USB, lea e mafai ona faʻapipiʻi telefoni feaveaʻi.E mafai foʻi ona faʻaaogaina ma tagata faʻapitoa i fafo, faʻapipiʻi masini, moli kesi LED, ma isi ...

E mafai ona ou faia se faatusatusaga faapena ⑤⑥⑦⑧.
O nei nofoa faʻataʻavalevale eletise e toe faʻamalamalamaina le mea ua taʻua o le "uʻamea faʻaofuofu" e masani ona faʻatau atu mo le 3,000 yuan.Afai e faaopoopo se palanikeke eletise i lalo o le papa, ou te talitonu e toatele tagata e mafai ona nonofo mo le tusa ma le aso ...

I le avea ai ma se faatonu, o loʻo feagai ma se lanu lanumoana i aso uma, o le myopia o loʻo faʻatuputeleina le leaga.Afai e te faʻamalosi i le faitauina o se "manuʻa e fesoʻotaʻi ma galuega", o le ae maua foi se puimanava tuai tuai e mataʻutia.

A o ou tusitusi, sa fai si ou ootia.Sa le mafai ona ou fesoasoani ae suʻe se nofoa faʻataʻavalevale eletise i Goudong, ma na ou maua ai le manatu o le alu e tietie taavale i luga o le matafaga.O lea na ou tuuina atu ai ia te au lava ni po e lua e faatoafilemu ai, ma fautuaina aʻu lava ia aua neʻi 'ai fua.

 

Afai e o mai uso matutua mai le faasaienisi ma le inisinia, ou te le masalosalo o le a latou faia le tele o suiga, e pei o le faapipiiina o se puipui i luma e toe faaleleia ai le mataʻitusi feaveaʻi (lea o loʻo i ai maa) i luga.

I lenei auala, e mafai ona e galue aʻo faʻagaioi, iloa se ofisa feaveaʻi moni.

O lo'o i ai nisi o le UP e ona le nofoaga B, o lo'o fa'aaogaina pa'u eletise e iloa ai le manatu o nofoa fa'ata'avalevale e-ta'aloga i lima, ma tu'u ai fo'i le igoa o le "O le nofoa tau fou a le OTTO o le sitaili tutusa ma Hawking".
Aua le ta'u mai, e foliga mai o le taavale a Hawking, e tumu i le tofo punk.
O le mea moni, o Polofesa Hawking sa i ai se fiafiaga o le tietie i nofoa faataavalevale i lona soifuaga.E masani ona ia fetuutuunai lona nofoa faataavalevale eletise i le saoasaoa maualuga ma fealuai i luga o le auala savali.O loʻo faʻamatalaina e tagata mai le Iunivesite o Cambridge e pei o lenei:

“Sa matou tietie uila i le fale i le leva o le po, ma sa fetaui la ma uo laitiiti i le nofoa faataavalevale a Hawking i se auala filemu i le auvai paolo o le Vaitafe o Cam.I na aso, sa masani ona ia aveina le nofoa faataavalevale i se saoasaoa patino e aunoa ma le kiina o moli.”

Masalo e mafai e le faifaiva ona faʻaoga lelei mea uma ma suia le nofoa faʻataʻavalevale i se faʻataʻitaʻiga i fafo.E mafai ona ia ave i fafo le pakete i le vaveao, paka i soo se tulimanu, ma ave le nofoa faataavalevale i le fale i le afiafi e aunoa ma le alu ese mai le taavale ma savali solo.

I aso ua tuana’i, o le nofo i le nofoa fa’ata’avalevale o se fa’ata’ita’iga o se olaga tiga, ae o lea ua fa’afuase’i ona avea ma fa’anaunauga ma le fiafia i se olaga paie.O lo'o va'aia o le to'atele ma le to'atele o tagata o le a tatalaina a latou nofoa fa'ata'avalevale eletise muamua i o latou olaga.

O le mea moni, e faigata ia te oe ona maua se auala maloloina e te faimalaga ai e pei o se nofoa faʻataʻavalevale eletise, e leai se faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina, leai se faʻailoga mo le faʻatau, ma se vaaiga 360 ° panoramic o le natura.
Vaai faalemafaufau i lou nofo i le nofoa o le taavale pe a faimalaga, ma e masani lava ona e taofiofia i se avanoa laitiiti.Aua ua e masani i ai e te le iloa ai ua na o oe o se au maimoa.

O le va'ava'ai atu i le va'aiga mai le fa'amalama o le ta'avale e tutusa ma le va'ava'ai i se mata'itusi komepiuta.O le vaaiga o loʻo faʻafefe i totonu o se faʻavaa, ma na o le manogi o le matagi e mafai ona ou faʻafefe ai le le fiafia.O le taimi lava e alu ai i le nofoa faataavalevale, e mou atu le faavaa.

Tuu oe i le vaaiga, faʻafesoʻotaʻi vavalalata ma le natura, ma lagona le fou o le i ai iina.O le mea o loo e savali ai, o se auala sima moni lava, e leai se eseesega ma le savali i vae, ma e sili atu ona sefe tagata faigaluega.

Atonu na o le lagona fou i le taimi muamua, ma lemu o le a amata ona e fiafia i lenei lagona.Ou te manatu o le mafuaaga lea ua lafoai ai e le toatele o tagata a latou taavale ae filifili e tietie uila i faaiuga o vaiaso.

O le malaga e leʻi mafaufauina lava ia e sili atu ona manaia nai lo le faanatinati atu i se taunuuga patino.O le fuaina o inisi uma o le fanua i se auala lelei e sili atu ona ogatusa ma le manatu o le ola maualalo-entropy nai lo le ave o le pito i luga i laasaga WeChat.Ioe, afai e toalaiti taavale i luga o le auala, o le a sili atu le fiafia ma saogalemu.
Sa masani ona matou fai atu o le Initaneti e mafai ai e tagata ona "vaai i le lalolagi e aunoa ma le tuua o le fale", ma o le lumanaʻi atonu o se vaitau e mafai ai e nofoa faʻataʻavalevale eletise ona "vaai i le lalolagi e aunoa ma le tuua o le fale".

E mafai ona faʻaaogaina e fai ma taʻavale taʻaloga pe a e alu i fafo, ma e mafai foʻi ona faʻaaogaina e fai ma taʻaloga taʻaloga pe a e taunuu i le fale.Ina ia nono mai se fuaiupu mai le parakalafa amata, ou te matua popole lava pe a uma le afa tausaga, o le a i ai tagata i nofoa faataavalevale i soo se mea.

 


Taimi meli: Nov-19-2022