zd

O se malaga “toetoe a misia” i se nofoafaataavalevale eletise

Talofa tagata uma, o a'u o se nofoa fa'ata'avalevale eletise.Mo tagata matutua, o aʻu o se "fesoasoani lelei" mo a latou felauaiga i aso uma, ae o nisi taimi o le a ou maua ai ni "tulaga laiti".
Pe tusa o le 14:00 i le aso 26 o Novema, sa lelei le tau, ma sa ou aveina loʻu tamamatua mo se "taavale" fiafia.Fa'afuase'i!O se fasi u'amea i luga o le auala na ou tautevateva ai.O le mea e lelei ai, e lei pa'u lo'u tamamatua, ae ona sa ou mamafa tele, na mautinoa lava e le mafai ona ia “laveaiina” na o au.
“Talofa, e mafai ona ou fesoasoani ia te oe?”O le taimi lava na ou matua popole ai, na ou faalogoina ai se tasi o fesili atu ia Tamamatua pe na te manaomia se fesoasoani.
Na aliali mai o le fetaulaiga o le mea na ou tautevateva ai na sosoo ma le nofoaga mataʻina o le ofisa leoleo o le Nanxun District Public Security Bureau, ma o uso o le au leoleo i totonu o le potu faʻatonu o le ofisa leoleo mataʻina na iloa ai o loʻu tamamatua o loʻo tu. Na'o le tamo'e i fafo ma siaki ma fesili pe e te mana'omia se fesoasoani.

Ina ua uma ona ave i ma’ua ma lo’u tamamatua i se nofoaga saogalemu, sa aumai e uso o le tama ia te ia se ipu vai vevela, ona fesili atu lea ma le onosai ia te ia pe na te manatua le tuatusi ma faamatalaga o fesootaiga a lona aiga.Ae ui i lea, ua matua tele o ia ma e na o le tasi le igoa o le Community.
E lei fiu uso o le aiga.Sa fesoasoani se leoleo e igoa ia Shi Jinquan ia tamamatua i totonu o le taavale a leoleo, tuu a’u i totonu o le ogalaau, ona ave lea o le taavale a leoleo e ave i matou i le nuu lea sa talanoa soo i ai tamamatua.
Ina ua alu lemu le taavale a leoleo i totonu o le nuu, sa ou vaaia i le faamalama o le taavale o lo’u tinamatua na o le la i le faitotoa o le fale.Ina ua ia matauina le taavale a leoleo, na faateia o ia i le iloaina o le tagata o loo nofo i totonu o le tama matua, o lea na ma o ai ma lou tama matua ma le saogalemu i le fale.La!
E ui ina faateia lo'u tamamatua i lo'u "tulaga laitiiti", faatasi ai ma le fesoasoani a uso o le aiga o leoleo mai le nofoaga mata'ina o le ofisa o leoleo, na iu lava ina "toetoe lava o se lamatiaga".Ina ua latou o ese atu, sa latou fai atu foi i lo’u tamamatua e aua nei ave a’u i fafo i le tele e mafai ai.Ei, e foliga mai o le "ta'avale tane" ma tamamatua o le a tau i lalo ~

(PS: E ui lava o uo nofoa faataavalevale eletise e pei o aʻu o se filifiliga faigofie mo tagata matutua e malaga ai, e tatau ona ou taʻutino atu e le mafai ona ou fesoasoani ia i latou pe a latou feagai ma se tulaga lamatia pe a latou malaga na o latou, faamolemole Tamamatua ma tinamatua, taumafai e saili aiga. tagata e o faatasi ma oe pe a e malaga, ma manatua le saogalemu muamua~


Taimi meli: Nov-26-2022